Innledende tanker om delfinale 1


Med hele 3 tidligere vinnere i årets første delfinale er det liten tvil om at NRK tar frem den største konfetti-kanonen når det starter årets show.

Og det er jo et velkjent triks i MGP-bransjen å starte høyt og håpe på at de påfølgende delfinalene blir like gode innholdsmessig.

Klarer ikke å finne at bookmakerne har satt odds på årets låter enda, mulig de mener at kun ett minutt av låten er litt for lite å bedømme dem på.

Tror vel uansett at det ikke gir høye odds at Ulrikke vil tippes ganske så høyt oppe på listen , mye mulig at hun allerede nå må leve med ett favoritt-stempel.

Vi vet liksom hva hun er kapabel til og vet at hun har en leveranse-sikkerhet på sånn cirka 99,9999%.

Men, heldigvis vil Ulrikke, hvis hun kvalifiserer seg få selskap av to til som enten er Eirik Næss, Kate Gulbrandsen, Rasmus Thall, Allesandra Mele, Byron Williams Jr & JOWST eller Umami Tsunami.

På nåværende tidspunkt tror jeg det er ganske åpent om de to andre plassene, hvis da ikke mot formodning Ulrikke skulle gå på en skikkelig smell og ikke falle i smak hos de som stemmer.

Det klarer jeg ikke helt se skal skje, men med den endringen i stemmeavgivningen der man bare kan stemme en gang kan vi få overraskelser.

Er det flott fremførte ballader som vil fenge, eller går de som stemmer for litt mer fart og party-stemning?

Hvis jeg skal tippe på nåværende tidspunkt tror jeg Umami Tsunami og Rasmus Thall er de som muligens vi fenge de som stemmer, hvis kidsa ser på da.

Aldersfordelingen på de som ser på tror jeg vil kunne ha en innvirkning på resultatet, uansett vi må vente til mandag 9.januar før vi får høre de syv første låtene i hel versjon og da kan man muligens ha en bedre følelse med hvordan det vil gå.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *