Innledende tanker om delfinale 2


Mens første delfinale var tidligere vinnere-sendingen, kan vi vel kalle den andre delfinalen for Idol-sendingen.

Hele tre av deltakerne har erfaring fra dette TV2-sendte TV-programmet og dermed solid erfaring fra TV-sendte konkurranser der det gjelder å gå videre.

Vi snakker her om Sandra Lyng, Alejandro Fuentes og Bjørn Olav Edvardsen, Alejandro har som vi alle husker også MGP-erfaring i tillegg.

I tillegg får vi stifte bekjentskap med tre nykommere i MGP-sammenheng, Jone, Swing It og Ella.

Sist og definitivt ikke minst får vi et gjensyn med Elsie Bay som vi på lanseringen fikk vite kom på fjerde plass i fjor og det ville ikke forundre meg om hun ville klare noe av det samme i år også.

Det fordrer at hun tar seg videre til finalen og det tror jeg hun vil klare passe sikkert og jeg er vel nesten like sikker på at Sandra Lyng også må holde av første helgen i februar til en Trondheims-tur.

Da skulle det være bare en plass ledig og på nåværende tidspunkt har jeg vel en følelse at Jone setter de unge og de som føler seg unge i såpass stemning at de bare må sende karen til Trøndelag i februar.

Vi får ikke høre de fulle versjonene av disse låtene før 16.januar så en god stund til man virkelig kan vurdere disse låtene.

Jeg har vel sagt at jeg etter å ha hørt plateversjonene har låten til Bjørn Olav Edvardsen som en favoritt, dessverre tror jeg vel ikke på nåværende tidspunkt at den vil være blant de tre som tar seg videre, men som jeg aldri kan gjenta ofte nok, vi må vente til vi ser låtene fremført live før vi kan felle en endelig dom om hvordan vi tror det går.

Og selv da er jeg sikker på at jeg vil tippe feil, jeg venter derfor i ganske så stor spenning på første delfinale og resultatet der, folket skal bestemme og folket gjør som det vil og driter opp i hva jeg og andre MGP-eksperter måtte finne på å mene.

Og det skal de i grunn gjøre, man må gi sin ene dyrebare stemme til den låten man liker best.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *