Har Allesandra Mele en sjanse?


Vanligvis ønsker de som bor i kalde nord å flytte til varmere strøk, men det er alltid noen som går mot strømmen.

En av disse en norsk-italienske Alessandra Mele som flyttet til Norge da hun var ferdig med videregående skole i hjemlandet Italia.

Hun går på en musikkskole så det faglige burde være i orden når hun skal fremføre låten «Queen Of Kings».

Nå styrer vi inn på det litt nordiske viking-aktige sporet der det er tøffe damer det skal synges om på en stort og mektig måte.

Stor og mektig er låten og utfordringen til Alessandra blir jo å få låten til å fremstå like stor og mektig når den skal fremføres på scenen.

Vi satser på at hun får det til, for når man skaller av det mektige i låten er det vel en låt man føler litt å ha hørt tidligere og dermed så fremstår den ikke så veldig nyskapende.

Men, som før sagt, på scenen kan disse motforestillingene jeg måtte finne på å ha skyves til side av en fremføring som gir oss bakoversveis.

Mye mulig at akkurat det må til for å ta denne låten til finalen, men det skal sies at det norske publikummet faktisk har litt sans for slike låter, det har vi vist i tidligere delfinalen der det skulle kvalifiseres til en finale.

Låten handler om å tørre å være seg selv og det å komme sterkere ut av vanskelige perioder i livet, det kan mange relatere seg til og dermed kan det også gi låten en push i finale-retningen.

Foto: NRK


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *