Har Ulrikke en sjanse?


Det er alltid en sjanse å ta å returnere til MGP som en som har vunnet før og kanskje spesielt ikke så mange år etter at man vant, bare spør KEiiNO.

Det blir liksom litt som å hoppe etter Wirkola og da blir jo det åpenbare spørsmålet om unge frøken Ulrikke får til MGP-svevet sitt til denne gangen?

Det er liten tvil om at hun har trent godt og mye før en eventuell retur og jeg vil vel si at årets svev ser ut til å bli både stilsikkert og langt.

Denne jenta mener alvor og det ville ikke overraske meg om hun bokstavelig talt hopper hele bakken ned.

Vi blir servert nok en stor ballade som innholdsmessig og styrkemessig nok har skrudd seg noen hakk opp i forhold til «Attention».

Ulrikke synger så man nesten hører at sjelen vrenger seg og vi vet jo at hun er enda bedre live enn på plate så her spørs det om ikke jordsjelv-målere vil få noen utslag når hun tar av vokalt under låtens gang.

«Honestly» heter årets låt og ærlig talt så blir jeg ikke forundret om hun nok en gang får løfte et seiers-trofe i MGP.

Men, veien dit tror jeg ikke blir like enkel som i 2020, til det synes jeg låten ikke er like umiddelbar som hennes seiers-låt som aldri fikk reist ut og konkurrert for Norge.

Vil det norske publikummet ta henne til sitt bryst på samme måte som i 2020?

For meg ligger det som et lite uromoment i bedømmelsen på hvordan hun gjør det resultatmessig, men kveldens største skrell vil det være hvis hun ikke tar seg til finalen, på nåværende er hun nok det sikreste finale-kortet slik jeg ser det.

Foto: NRK


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *