Har Sandra Lyng en sjanse?


Etter å tatt sine første MGP-steg i fjor som komponist for låten som tross alt endte på andreplass i finalen fant Sandra Lyng ut at neste steg skulle tas ut helt på scenen.

Der er hun hjertelig velkommen med låten «Drøm D Bort».

Sin unge alder til tross har hun 2 tiår med erfaring fra musikkbransjen og hun er heller ikke ukjent med musikk-konkurranser.

Hun ble kjent gjennom Idol som 16 åring og har siden jevnlig vært tilbake på musikk-kartet og på andre typer TV-programmer.

Sandra har vært åpen om utfordringene hun har hatt i livet og denne sangen som hun har vært med på å skrive selv handler om sårbarhet, håp og styrke.

Jeg synes Sandra på elegant vis unngår å gå inn i en nedpå-sutre-versjon av en slik historie, i stedet for vi en sterk låt om det å takle utfordringer.

Og jeg er ikke veldig redd for at Sandra ikke skal takle utfordringen med å synge denne låten live på lørdag.

For meg har denne låten en fin oppbygging og jeg liker vekslingen mellom det storslagne og det mer nedpå i låten, det finnes mye styrke i å takle negative ting faktisk.

Sånn på papiret er vel Madam Lyng muligens den største favoritten til å gå til finalen fra denne delfinalen, det blir ett skikkelig skrell om det ikke skulle skje.

Foto: NRK


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *