Har Elsie Bay en sjanse?


For noen er MGP nesten som en slags virus-sykdom, blir man først bitt av de basillen klarer man ikke å holde seg unna når «sykdommen» kommer på sin årlige visitt.

Denne ukens innmeldt smitte-offer er Elsie Bay som kom på fjerdeplass i fjor, en opplysning vi vel ikke fikk vite før på årets artistlansering.

Elsa Søllesvik som hun egentlig heter har i år som i fjor virkelig gjort komponist-jobben sin siden hun i år også er med på to av låtene på komponist-siden.

Og akkurat som i fjor velger hun å fremføre av av låtene selv, tviler vel på om hun hadde fått lov til å konkurrere mot seg selv som artist.

«Love You In A Dream» heter låter og vi beveger oss inn i ballade-land med en låt som har såpass mange underfundigheter i seg som straks gjør den mer interessant.

Personlig plages jeg litt av at refrenget ligner veldig på en låt jeg har hørt, men jeg klarer ikke for mitt bare liv å huske hvor jeg har akkurat den melodilinjen fra.

Dog, mange av dagens pop-låter ligner på noen en har hørt før så jeg velger å ikke bruke en eneste kalori på akkurat dette.

For meg har låten den unikheten jeg leter etter i nye låter og som gir meg en god opplevelse som musikk-elsker.

Dette får Elsie Bay frem og jeg håper at dette også kommer frem i fremføringen på lørdag, da burde mye være gjort for å skaffe seg en Trondheims-tur første helgen i februar.

Foto: NRK


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *