Har Atle Pettersen en sjanse?


Unge herr Pettersen har vært i vår musikalske bevissthet en god stund nå, men han har fremstått som ganske tøff og rocka.

Så går han bort og får seg unge og da blir karen «bløt» og slike forandringer tror jeg mange ville ha godt av.

Han takler nemlig overgangen veldig godt og det skal jo sies at låten «Masterpiece» muligens starter litt nedpå, men det tar seg forholdsvis fort og greit opp til noe med styrke og rytme som er veldig likandes.

Jeg finner denne låten veldig personlig, en greie mange av årets artister gjør og alle gjør det på en måte som virker troverdig og ekte, men dog mulig at noen føler at det går litt inflasjon i denne typen låter.

Vi vet jo at denne karen er stødigheten selv når det gjelder det vokale og jeg er vel heller ikke redd for at han ikke skal finne frem til den rette innlevelsen når det er hans egen datter han synger til.

Slik ståa er nå fremstår han som en av de sikreste kortene for å få bli med på MGP-bussen som går til Trondheim etter at siste delfinale er over.

Men, konkurransen i denne delfinalen er veldig tøff og slik jeg ser det kan det faktisk gå begge veier for de fleste som deltar og Atle er ikke noe unntak slik sett.

Foto: NRK


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *