Hva blir skjebnen til delfinale 2-låtene i finalen?


I dag tar jeg for meg de tre låtene fra delfinale 2 som tok seg til finalen, har jeg tro på at vi finner vinnerlåten i denne bunken mon tro?

Jone

Denne blide karen troner på nåværende tidspunkt på tredjeplass hos de spillegale og det med 13% vinnersjanse som faktisk bare er 2 prosentpoeng mindre enn den vinnersjansen TIX hadde for to år siden.

Dette er en type låt jeg har stor tro vil falle godt i smak hos publikum og han får jo håpe at de som liker en fest og musikk som passer til akkurat det vil være løsslupne på stemme-knappen også.

Jeg er nok mer i tvil om de høye herrer og damer i juryene vil føle at dette er noe de kan bifalle, låten til Jone kan fort føles litt vel norsk og dermed mangle den rette appellen til denne stemme-gruppen.

Alt i alt har jeg vel ikke så veldig stor tro på at dette helt vil gå veien så jeg velger å tro på en 6.plass til Jone.

Swing’it

Dette er kanskje den låten som overrasket meg og muligens mange andre med å ta seg til finalen, jeg elsker dog slike overraskelser og synes det er superkult at en slik låt er i finalen.

Dette vil svinge i salen, men jeg er vel ikke like sikker på at det vil svinge like mye på stemme-knappene til noen, verken det norske publikum eller den internasjonale juryen.

Mye mulig jeg tar feil her, men klarer ikke helt å se at dette vil være den låten tilstrekkelig mange nok vil føle bør vinne på lørdag.

Er derfor bare litt uenig med bookmakerne og tror at denne låten vil ende helt sist på 9.plass, dog mener de at den vil ende på 7.plass med 2% vinnersjanse.

Elsie Bay

Etter min mening kanskje den låter med den mest lekre fremføringen sett på TV-skjermen, hun var vel litt i en egen klasse der vil jeg påstå.

Elsa som artisten egentlig heter til fornavn har det i seg å lage nydelige sanger som har en vri som gjør den mer unik enn mange andre låter i ballade-landskapet.

Tror vel derfor at denne låten vil sanke jevnt med poeng fra begge jury-gruppene uten at hun derfor vinner hos noen av dem for det, hun ligger for øvrig på 5.plass hos bookmakerne med 3% vinnersjanse.

Da ender jeg opp med at det blir 4.plassen jeg tror at hun vil okkupere til slutt og det er faktisk samme plass om hun fikk i fjor..

Jeg tror med andre ord ikke at årets vinner kommer fra denne delfinalen, om det er en rett antagelse får vi vite på lørdag.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *