I dag er dagen


Og med et bilde av meg sammen med de 7 artistene som kom på MGP-klubbens vorspiel på fredag er det bare å starte forventnings-følelsene før kveldens batalje.

Alle artistene storkoste seg for øvrig på den festen og det virket da som om de fansene som var til stede ikke hadde det mindre koselig og bra er det.

Kjekt for artistene å få en skikkelig energi-boost og en oversvømmelse av kjærlighet til dem og bidraget deres før alvoret starter i dag.

Tilbake til bataljen, når jeg skriver dette lørdag morgen tror jeg fortsatt på at dette blir en batalje.

På oddsen akkurat når har Ulrikke 39% vinnersjanse og Allesandra 33% vinnersjansen, det betyr så nært dødt løp man egentlig kan komme.

Og min favoritt på papiret akkurat nå Atle Pettersen er på stigende kurs selv om han bare har 10% vinnersjanse.

Alt avhenger av hva denne til nå ukjent faktoren den utenlandske juryen finner at de liker best og det er jo også en forholdsvis ukjent faktor om hvem det norske folk liker best nå som alle publikumsfavorittene i delfinalene nå må kjempe om hver eneste ens ene stemmer.

Det kan slå begge veier og jeg forventer noen overraskelser som både er positive og negative i forhold til hva man selv har som favoritt-låter.

Uansett hvem som vinner av kveldens 9 duellanter sender vi en bra låt og en bra artist til Liverpool, er dere like spent som meg på hvem det blir?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *