Hvorfor kom Umami Tsunami på 9.plass?


Makan til hyggelige og høflige gutter enn Kristian, Kyle og Magnus skal man faktisk lete lenger og hvis de representerer norsk ungdom generelt har man lite å klage på akkurat på det området.

Dessverre utdeles det få poeng for oppførsel i MGP og siden noen måtte ta til takke med sisteplassen ble det altså disse gutta.

Litt underlig kanskje kom de på 7.plass både hos juryen og folket, men til sammen endte de likevel sist, akkurat det skyldes at de som var bak dem i disse avstemmingene gjorde det så mye bedre i motsatt stemme-gruppen.

Men, når man bare drar i land bare sånn passe antall poeng i begge jury-avdelinger så ender man fort langt ned på listen og med kun 2 poengs margin kom altså Umami Tsunami sist i år.

K-pop heter den typen musikk de fremførte og den er superpopulær over hele verden har jeg hørt, men som med så masse av musikk som når populære høyder er ikke forståsegpåere like begeistret for slik musikk.

Det kan kanskje forklare den litt labre mottagelsen fra juryen, jeg ble litt mer forundrer over at folket ikke tok mer av på denne låten.

Jeg synes gutta klarte seg bra på scenen og det de måtte mangle i scene-erfaring tok de igjen med energi og sjarme.

Det å synge slike raske låter er alltid en utfordring vokalt og det kunne man av og til høre også at det var, men det skjemte ikke fremføringen.

Alderen til de som fremførte låten «Geronimo» tatt i betraktning så har de absolutt ingenting å skjemmes av og jeg hører gjerne mer fra disse i fremtiden.

Foto: Mandy Pettersen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *