Hvorfor kom Swing’it på 8.plass?


Det er mye mulig at gutta det svingte litt av kanskje stjal poeng fra hverandre all den tid 3 party-låter endte sist på resultatlisten.

Med kun to poeng ned til sisteplassen og kun 3 poeng opp til plassen overfor var det herrene i Swing’it som kapret 8.plassen og dermed unngikk å komme helt sist.

Dette skulle vise seg å bli en av de låtene de to jury-gruppene var mest uenig om, sisteplass hos de profesjonelle og 3.plass hos folket.

Selv var de fornøyde med i det hele tatt å være i finalen, de hadde faktisk spilleoppdrag på Svalbard de måtte avlyse, så liten tro hadde de på sin egen sjanse på finaleplass.

Men, som tidligere nevnt, tredjeplass hos folket viser at de hadde absolutt alt i en finale å gjøre, men siden det egentlig var bare to låter som rasket til seg publikums-poengene var det ikke så mye å «tjene» på en tredjeplass hos dem til å ta dem høyere opp på den samlede resultatlisten.

Ingen kan beskylde disse gutta for falsk reklame, når bandnavnet er Swing’it må de ha musikk som swinger og ingen kan si noe annet enn at dette ikke gjorde det.

Man ser så tydelig forskjellen på artister som sjelden opptrer på scenen og de som gjør dette som ett levebrød og som har tilbrakt masse tid på å underholde publikum land og strand rundt.

De trenger ikke late som om de har det gøy på scenen, det de gjør er 100% ekte.

Litt mulig at vokalisten fikk bitte litt overtenning, hørtes slikt ut noen få ganger under fremføringen deres.

Det største «problemet» for disse gutta når de sang «Prohibition» var nok bare at spesielt den profesjonelle juryen nok rett og slett ikke så dette som up-to-date popmusikk og dermed en låt som ikke helt passet inn i ESC-konseptet.

De skulle blitt satt på en måneds tvangsforing på dystre ballader så hadde de nok kommet på bedre tanker tenker jeg.

Foto: Mandy Pettersen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *