Hvorfor kom Skrellex på 7.plass?


Ingenting er som god gammeldags sprudlende og paljett-befengt slager spør dere meg.

Dessverre er det altfor sjelden at slike låter klarer å komme seg til en finale og dermed var det kanskje er genialt grep av NRK å la bare folket bestemme finale-låtene.

Skrellex lovde oss en glitter-helvete, men hvis helvete er så gøy som det så ut på scenen så kan kanskje det være å foretrekke av og til.

Ikke helt uventet falt ikke dette i smak hos den profesjonelle juryen, nest sist med bare 14 poeng, heldigvis takk 40 poeng fra folket opp, noe som var en delt 4.plass faktisk, såpass mye at det til slutt ble en 7.plass.

Her er det fullt trøkk omtrent fra første tone og vi får vel akkurat det vi forventer oss av og da blir mange i publikum glad, for hvis MGP er en genre er det vel akkurat slik musikk vi forventer oss.

Kai Thomas som er personen bak denne figuren er en flott vokalist og det trekker denne låten veldig mye opp for meg, den krever sin artist å synge så bra i en låt med såpass mye bevegelse.

Mye mulig at det faktum at dette var finalen gjorde noe med artisten, jeg synes vel at energinivået var ett lite hakk mindre enn i delfinalen.

Som eneste artist gjorde Skrellex en kostyme-forandring og etter min mening var den ikke til det bedre, finale-antrekket ble litt for anonymt og dragvettregel 1 for dragartister ble brutt så det holdt.

Når man kvitter seg meg litt av kostyme skal nemlig den «avdukingen» vises frem i bildet, her ble vi snytt for hele greia.

Som dere skjønner her pirkes det i stort monn, men alt i alt låten «Love Again» gjorde furore og blir en gjenganger på MGP-fester fremover og stemningen i salen var rett og slett upåklagelig.

Foto. Mandy Pettersen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *