Hvorfor kom Eline Thorp på 6.plass?


En av de beste måtene å kurere en fobi eller skrekk på er faktisk å stupe rett ut i det og bare stå i det og det må man jo kunne si at Eline Thorp har vist er en behandlingsmåte som virker.

Etter å ha hatt en 8 års pause i artisteriet sitt grunnet sceneskrekk tror jeg de fleste føler at hun er mer en hjertelig velkommen tilbake.

Og det må jo føles herlig å synge for over 8000 i salen og rundt 1 million bak TV-kamera og gjøre en så bra opptreden.

Jeg vil kalle låten «Not Meant To Be» kanskje den mest moderne og up-to-date-låten av de 9 bidragene vi så i årets MGP-finale.

Da er det kanskje litt forunderlig og foruroligende at akkurat denne låten ble minst likt av folket når det skulle stemmes.

Det var juryen som gav henne en 5.plass, hvorav en jury hadde henne helt på topp, som gjorde at Eline Thorp til slutt endte på 6.plass.

Jeg finner fint lite å trekke i denne opptredenen, det synges bra, vi får en fremføring som jeg føler passer denne artisten som hånd i hanske.

Jeg skjønner at de som forventer mer action på scenen nok følte at det vi fikk se ble litt vel stillestående og det er nok også mulig at mange fant denne låten musikalsk ganske så stillestående til tross for at den var ganske så rytmisk av seg.

Vel, man kan ikke gjøre alle til lags, men hvis dette brakte artisten Eline Thorp tilbake der hun hører hjemme er det seier nok for meg og sikkert henne også.

Foto: Mandy Pettersen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *