Hvorfor kom Ulrikke på 2.plass?


Jeg har prøvd å følge med på oddsen foran de nasjonale finalene som har vært og det har vist seg at det å bli tippet på førsteplass ikke helt har klart å gjøre den spådommen å komme til liv.

Nå endte Ulrikke når oddsen var stengt med å lede med ett lite prosentpoeng over hun som vant og i odds-miljøet vil jeg anta at det kalles for dødt løp.

Men, bare noen dager før finalen var ledelsen ganske så betryggende, men heldigvis er Ulrikke en jente av det fornuftige slaget og hun skjønte at skulle hun vinne dette slaget måtte hun kjempe med de nebbene og klørne hadde.

Dog var utrustningen muligens bekledd med litt for velkjente MGP-triks og såpass lite nyskapende at det var det som gjorde at hun ikke trakk det lengste strået som mange hadde håpet og trodd hun skulle gjøre.

Hun skal ha for at hun hadde lavere skuldre unner denne fremføringen i forhold til det vi så i den delfinalen hun deltok.

Og hun skal definitivt ha for at låten «Honestly» ble levert akkurat så perfekt som bare hun kan gjøre det.

Men, når juryen var såpass avmålt at de mente hun fortjente «bare» 60 poeng og allerede da var 44 poeng bak Allesandra begynte man å skjønne tegningen og det var andreplassen hos folket som til slutt gav henne sølvplassen hun kanskje hadde håpet hun skulle slippe unna.

Når alt kommer til alt tror jeg nok at Ulrikke syntes det var bra at hun ble slått såpass klart som hun ble, hadde vært mye surere å tape førsteplassen med noen usle poeng.

Damen har lovd at hun vil komme tilbake å vinne en gang, det må hun mer enn gjerne gjøre, men da håper jeg hun velger en låt som får folk til å tenke. «Jøss synger Ulrikke den låten».

Velger hun nok en stor ballade tror jeg det faktisk blir gåstol på henne før hun vinner en MGP-finale gitt.

Foto: Mandy Pettersen


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *