Går stemmen din til Storbritannia?


Noen må jo nødvendigvis synge på hjemmebane og i år er det Mae Muller som har den æren og hun kan man virkelig si må hoppe etter Wirkola som er utrykket vi i Norge bruker for noe som har virkelig store sko å fylle.

Den hun hopper etter er jo Sam Ryder som tok våre britiske venner til en andreplass i fjor og det er vel det Mae blir målt opp mot når hun skal synge låten «I Wrote A Song».

Som om dette ikke var nok, hopper hun altså på hjemmebane og jeg skulle jo tro at det også vil legge et ekstra press på frøken Muller sine skuldre.

Selv om Mae ligger forholdsvis høy oppe på listene til bookmakerne tviler jeg vel litt på om hun klatrer like høyt opp på listen som Sam gjorde i fjor, kan rett og slett ikke se at hun helt har samme scene-tekke som ham.

Men, det hun har et en spretten og catchy sak av en poplåt hun fremfører og får hun stemningen i låten frem på scenen kan våre britiske venner få nok et respektabelt resultat på sin ESC-CV skulle jeg tro.

Arrangørlandet har siste startnummer i finalen så vi får håpe at ikke altfor mye nervøsitet har bygget seg opp før låten kommer på scenen for å forsvare de hjemlige fargene.

Foto/Video: EBU


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *