Går stemmen din til Australia?


Helt siden dette landet ble med som et prøveprosjekt tilbake i 2015 har bandet Voyager ønsket å representer landet som reiser lengst for å være med.

I fjor kom de på andre plass i den nasjonale finalen og i år bestemte australsk TV seg for å skippe å ha egen finale og spurte lettvint nok om våre venner i Voyager ville være med.

Det vil jeg tro de sa et rungende yes mate til og lovde vel samtidig at de skulle gjøre sitt alle beste når de fremførte låten «Promise».

Synth-rock har vi vel ikke blitt utsatt altfor mye av i vår kjære konkurranse og det er jo ikke fritt for at det oser såpass mye 80-tallet av dette at det nesten vokser frem skulder-puter på en stakkar.

En ulempe for alle band på en ESC-scene er at fremføringen fort kan bli kjedelig i forhold til de som kan ha med mer spennende effekter på scenen, men når musikken er såpass tøff som dette burde det overbevise mange nok til å stemme på dem.

Og skjer det, ja da må det gjøre plass til fem glade australske gutter på finale-bussen med avgang på en torsdagskveld i mai.

Foto/Video: EBU


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *