You go girl!


I går hadde Alessandra sin første prøve og det må ha vært litt av en opplevelse å være den første artisten som fikk prøve og teste ut den scenen vi får se hele tre TV-sendinger fra neste uke.

Etter rapportene å dømme og de få glimtene vi har fått se kan det virke som om de tre minuttene vi får se av Alessandra neste uke er en oppgradering av det vi fikk se under finalen i Trondheim i februar.

Kostymet er nytt da det hun hadde under MGP var et gammel kostyme som var gjort om og som egentlig var ganske så slitt.

Vel, når man er invitert på Europas kuleste fest skulle det bare mangle at man ikke får noe nytt å ha på seg spør dere meg.

Jeg synes kostymet ser kult ut jeg og sammen med det faktum at selve fremføringen nok har mesteparten av den koreografien vi så under MGP fortsatt med seg, så føler jeg vi skal kunne konstatere at det vi serverer Europa (og Australia) neste uke blir en akseptabel og velsmakende musikalsk rett.

Ellers må jeg nok se hele opptredenen før jeg kan konkludere med om jeg synes oppgraderingen på det rent visuelle for godkjent pluss hos meg, eller om jeg kanskje ikke blir så raus med karakteren på akkurat det området.

Foreløpig etter de bildene jeg har sett og det korte glimtet fra opptredenen velger jeg å være forsiktig optimist.

Vi må huske på at NRK-delegasjonen i dagene mellom første og andre øvelse vil se på opptredenen med ende større argusøyne enn vi fans gjør og det vil nok komme endringer, leste i artikkelen fra NRK om første øvelse at de hadde med seg to varianter av kronen, så kanskje variant 2 blir prøvd på onsdag?

Det vil nemlig forundre meg mye om NRK-delegasjonen føler at de allerede er i mål og det er jo derfor man har øvelser, for å bli bedre og for å gjøre fra seg de dårlige valgene da og ikke ta dem med seg til TV-sendingene.

Foto: Sarah Louise Bennett-EBU


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *