Meet & Greet del 1


Første del av oppholdet i Liverpool består for meg å hjelpe til med Meet & Greet med de av årets artister som har tid til å møte opp, dessverre var 6 av de som deltar i den andre semifinalen på en eller annen måte forhindret fra å delta, men det var de som gikk glipp av noe og ikke de som kom.

Jeg hadde jeg ansvar for å få artistene inn i green-room der de kunne slappe av før de gikk på scenen og der satt de sammen i grupper på 4 eller 3 land og det ble en fin seanse der de fikk snille spørsmål og kunne tulle og spøke litt også.

Mange av artistene ble lenge etter oppsatt timeplan, etter seansen på scenen fikk de anledning til å prate med journalister enkeltvis.

Artistene fra Danmark, Romania, Estland, Slovenia, Belgia, Kypros, Island, Hellas, Georgia og Australia var så hyggelig og imøtekommende at jeg helt glemte å ta bilde sammen med den, jeg tok en del bilder og videoer for escNorge, men jeg Fikk ett intervju med denne karen da , her skulle jeg egentlig ta opp video, men så ble det ett dårlig bilde, men jeg fikk video og prat man ham rett etterpå.

I dag er det landene som deltar i semifinale 1 som er gjester og vår egen Alessandra kommer og jeg har en overraskelse til henne,

Disse landene kunne ikke komme i dag av den enkle grunn at de hadde sin andre øvelse, en video med 30 sekunder av hver låt er lagt ut av EBU;

Jeg er veldig fornøyd med det glimtet jeg får se av det norske bidraget, endelig har NRK gjenoppdaget farge-TV og det på en kul og smakfull måte.

Dette ser visuelt flott ut og teller som opptur for meg i forhold til den opptredenen vi så i norsk finale.

Det var en del av artistene som ikke helt hadde dagen vokalt kunne det virke som, spesielt svenske Loreen vet vi kan så mye bedre vokalt.

Alessandra sang bra, men har små tendenser til å kanskje få litt overtenning slik at det blir noen små glipper vokalt som kan forbedres, her må hun bare ha is i magen og synge låten slik hun vet at den skal synges og det klarer hun.

Alt i alt ble det en fin dag på mange måter, solen skinte også, men den har vist nok tenkt å ta litt ferie de neste dagene.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *