Meet & Greet del 3


Gårsdagen var fylt av godt humør fra start til slutt og noen mennesker blir man jo i bedre humør av å treffe enn andre og Alessandra og Käärijä har blitt gode venner i dette sirkuset.

Dagen startet med siste del av Meet & Greet der det var de 5 store + Ukraina som var invitert, alle hadde på et punkt sagt at de ville komme, men til slutt kom Frankrike, Tyskland og Ukraina.

Spesielt La Zarra gjorde stort inntrykk på meg, for en kul dame og hun var så grei at jeg fikk henne til å sende en hilsen til Ingeborg Heldal, sjekk den ut på hennes Instagram-konto.

Fikk jo et lite bilde av henne også da , kul dame som mer enn gjerne må vinne årets Eurovision.

Hvor kul disse møtene enn er, det er mye kulere å være på den nordiske festen, av forståelige grunner har den ikke vært arrangert siden 2019, men endelig kunne man altså treffes og feste.

Estland har klart å bli akseptert som et nordisk land og det er jo fint for dem, men i tillegg til de åpenbare gjestene så jeg artistene fra Hellas, Kypros, Sveits, Australia og Litauen, så åpenbart var dette plassen å være i går.

Alle artistene fra de 6 landene som arrangerte festen sang naturligvis og vår egen Alessandra var først ute i ett kult kostyme.

Deretter fikk vi høre Estland, Danmark, Island, Sverige og partykongen himself Finland til slutt, etter at alle hadde gjort sitt fikk vi hilse på alle på scenen.

Sjekk ut Instagram-kontoen til escNorge så finner der opptak av opptredenen til de enkelte artistene der.

Som dere skjønner god stemning og med så mye god stemning innabords skal det bli kjekt med en hviledag i dag, det trenger man i dette sirkuset.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *