Her krones det


Selv om de 5 store + Ukraina har øvd i dag så har man her borte vært en smule mer opptatt med kroningen av en viss Charles som nå offentlig kan kalle seg konge på ordentlig.

Neste helg skal det som kjent krones en ny ESC-dronning eller konge, tiden vil vise hva det blir.

Ellers kan det virke som om alle gifteklare damer i Liverpool-området hadde funnet ut at dette var dagen for utdrikkingslaget sitt, har ikke tall på hvor mange damer med et lite slør og en lang hale av fest-klare damer etter seg jeg har sett i dag.

Kroningen fikk jeg oppleve sammen med mange i Eurovision Village som ligger i kai-området og i området ligger Liverpool Museum og en fergekai blant annet og som dere ser på bildet også statuer av de kanskje mest kjente personene fra Liverpool, de fire karene i The Beatles.

Eurovision Village er full av barer og steder der man kan få kjøpt noe å spise og en god del storskjermer der de som ønsker å se finalene ute under åpen himmel har god anledning til å se det.

En av sponsorene er en likør-maker og ja vi skjønner at man ikke er i Norge når de deler ut smaksprøver av produktet sitt.

Som om dette ikke var nok kan man prøver en roterende scene og jeg måtte jo prøve det.

I kveld er det turkis-løper og der må man jo være til stede, værmeldingen ser foreløpig bra ut og det fortjener artistene ikke minst.


Ett kommentar til “Her krones det”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *