For en kveld


Den første uken når landene har sine øvelser er det i grunn ikke mye man egentlig merker til at sirkuset er i byen med unntak av alle plakatene overalt.

Derfor er det hyggelig at man slår på stortrommen og har åpningsseremonien med rød løper-arrangementet, der løperen var turkis riktignok, og med en svær konsert med artister såpass store som Frankie Goes To Hollywood.

Turkis-løper-arrangementet var jeg naturligvis med på som reporter for escNorge, resten måtte jeg hoppe over da jeg skulle videre til EuroClub.

Som forventet strålte første artist ut Alessandra på løperen i en kul kjole og fornuftig nok med et svært sjal med seg all den tid det ble kaldt da solen forsvant, det var nok en del artister som var frosne når de endelig kom seg inn i selve hallen det mottagelsen ble holdt.

Dette arrangementet tar fire-fem stive timer hvor man bare må holde seg på plassen sin ved gjerdet hvis man har fått en slik, men når man får pratet med såpass mange artister som man fikk får man være fornøyd med det.

Og som dere også ser fikk jeg et bilde med min personlige favoritt, Marco fra Italia.

Det ble tid for en kvikk matbit og en kvikk tur innom en direktesending på escNorge før man måtte settes nesen mot EuroClub hvor det var velkjente fjes fra Norge og Sverige som var høydepunktene for de fleste som var der.

Riktignok åpnet britiske Michael Rice showet, men han ble nok ikke noe mer enn en liten forrett når svenske One More Time med Nanne Grönwall i storform inntok scenen og det var ikke noen som ble sur når gjesteartisten Bettan også dukket opp.

Foruten noen av de ikke vinnende sangene til Nanne fremførte de naturligvis «Den Vilda» og også storhiten «Highland».

Da Bettan kom på scenen fremførte hun «I Evighet» og når alle trodde de var ferdige så fikk vi en unik versjon av «La Det Swinge» og til slutt «Hold Om Mig», de gamle er fortsatt eldst.

Med de godt voksne av scenen ble det gjort klart for det som nok var høydepunktet for de fleste og det var ikke mindre enn KEiiNO og de spilte mange sanger og dere kan jo bare gjette hvilken sang de avsluttet med.

Og som de hyggelige menneskene de er kom de ut til publikum etter konserten og alle som ville ha autograf og bilde fikk det, en av dem ble så glad for den muligheten at han måtte ta til tårene, uten tvil er ESC-familien en av de hyggeligste familiene man kan tilhøre.

En magisk kveld med andre ord og i dag får man endelig adgang til pressesenteret og får se hvordan låtene ser og høres ut i sin fulle versjon, det gledes.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *