Minner om mangt – 2018


Jeg var en tur til Lisboa i 2016 og bodde på et fint hotell en god bit utenfor sentrum av byen og da denne byen skulle arrangere den internasjonale finalen i 2018 og jeg skjønte at dette hotellet lå nært hallen slo jeg til og bestilte rom på samme hotell for ESC-oppholdet.

I forhold til hotellet lå hallen rett over gaten bak et svært shopping-senter så veldig praktisk beliggenhet sånn sett, og det skulle snart vise seg at dette var et offisielt hotell der flere delegasjoner bodde og det er jo alltid kult da.

Her bodde delegasjonene fra Sverige, Finland, Nederland, Kypros, Italia og Spania og vi traff vel alle dere artister på ett eller annet tidspunkt og for å bevise det legger jeg ved dette bildet.

Hun var en superblid dame, men da jeg traff henne der hadde hun hatt en øvingsdag og var i grunn helt kjørt og sliten, ikke rart med det danse-nummeret hun hadde vil jeg påstå, traff ellers danserne hennes samlet på en annen heistur, spreke damer det.

På vei opp til rommet en snartur heistur traff vi finske Saara Alto i heisen og jeg sa til han jeg bodde sammen med at da treffer vi vel den svenske artisten på vei ned og tro mine ord, det gjorde vi faktisk, ESC-verden er veldig liten av og til.

Den spanske og italienske duoen så vi til frokost og den nederlandske artisten skapte kaos i resepsjonen da han hadde en uplanlagt pressekonferanse der etter at han hadde kvalifisert seg til finalen.

Vår egen norske deltager Alexander Rybak bodde rett bort i gaten for der jeg bodde og jeg fikk bli med han og delegasjonen til en musikk-skole der han hadde et lite opplegg og da var det busskjøring med politieskorte og da viftes all annen trafikk bort, ingen tvil om hvem som hadde fus på å komme frem da.

Etter at semifinalene var over konstaterte vi at man bodde på et lykke-hotell siden alle delegasjoner som deltok i en semifinale tok seg til finalen og en av dem som vi husker kjempet om seieren.

Aldri har denne øystaten vært nærmere en seier og hadde jeg fått bestemt hadde den internasjonale finalen i 2019 blitt avholdt på Kypros og ikke i Israel, dog den seieren var fortjent, bare så det er sagt, men dette årets sceneshow hadde utvilsomt Eleni Foureira.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *