Får vi et gjensyn med Margaret Berger?


Ryktebørsen om hvem som vil prøve lykke for en tur til Malmö i mai går sin høygang bare noen dager før artistene avsløres.

En av de det spres heftige rykter om er en dame som allerede har gjort en jobb for Norge i akkurat Malmö og da snakker vi naturligvis om Margaret Berger og hvem ønsker vel ikke henne tilbake til vår elskede konkurranse?

Låten «I Feed You My Love” klinger fortsatt godt i de fleste ESC-kretser og siden vår siste seier tilbake i 2009 er det Margaret som troner øverst på den norske tronen over plassering i ESC-finalen.

Fjorårets norske deltager Alessandra manglet 82 poeng på å komme et steg høyere opp på resultat-listen og det er faktisk bare 8 poeng færre enn det Margaret var bak førsteplassen tilbake i 2013.

Med andre ord, skulle madam Berger får seg en ny tur til norsk representant har hun noe å hevne, da får man jo bare håpe på at hun har en «hevn-låt» det lukter svidd av.

Det er mye mulig Margaret rett og slett ønsker seg litt barnefri, hun er nemlig 2-barns-mor til Sander og Siena hvor den sistnevnte ikke har rukket å fylle 2 år enda, så til en eventuell Malmö-tur må det være med barnevakt skulle jeg tro.

Og på sosiale medier lover hun fansen et spennende nytt år og det velger vi MGP-fans å tolke på vår måte.

Men, uansett, damen må dukke opp på lanseringen på fredag førstkommende med en super låt, Stig Karlsen har allerede lovd oss en artist fra Trøndelag og jeg vet i hvert fall hvilken artist fra Trøndelag jeg ønsker meg mest da.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *