Får vi et gjensyn med KEiiNO?


En annen av tidligere vinneren det spekuleres ekstra heftig om vi får et gjensyn med er våre venner i trioen KEiiNO.

Det er vel på mange måter slik at de nettopp har sin største fan-skare akkurat blant ESC-fansen og de blir alltid ønsket velkommen når de drar på konserter der ESC-musikk er mest fremtredende.

Det fikk jeg selv se da de var hovedgjestene på EuroCLub i Liverpool, der var det fult hus og stormende jubel, ikke minst når «Spirit In The Sky» ble spilt.

Alexandra, Tom Hugo og Fred fikk en pangstart på sin karriere med førsteplassen i MGP-2019 og en flott 6.plass i finalen, kun tre sure poeng bak Sverige og vi husker jo den store rosinen i pølsen dette året, vi vant telefon-avstemmingen.

Det var med andre ord, en smule uforståelig, juryene som nektet Norge en bedre plassering enn den vi fikk og bare to år senere var KEiiNO tilbake i den norske finalen med en låt de selv sa burde falle mer i smak hos juryene, men da ville det norske folket det annerledes.

En kar med navn Tix tok rotta på dem og låten «Monuments» vant ikke annet enn en god del radio-spilling og faktisk avstemmingen OGAE Second Chance Contest 2021, i denne avstemmingen er det kun fans som stemmer på låter som ikke vant i den nasjonale finalen.

Sånn helt personlig liker jeg faktisk deres siste MGP-bidrag bedre enn den de fikk reise til ESC med og er helt sikker på at de nok muligens gikk glipp av en topp-5-plassering i Rotterdam i 2021.

Men, la oss se fremover, gruppen selv har nylig sluppet et hint om at ny musikk er på vei med en veldig kort video av noe glitrende lepper, så da er jo det naturliges spørsmålet om ny deltagelse er en glitrende ide.

Låten slippes helt tilfeldigvis 5.januar så da regner vel de fleste MGP-fans at ny deltagelse fra KEiiNO i grunn er bankers.

Vel, de må ha en låt som faktisk overgår deres to tidligere bidrag skal jeg bli imponert og hvorfor ikke tro at de kommer med det, en ting er sikkert, de har 100% riktig innstilling for en ESC-deltagelse, det har de vist allerede.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *