Julaften på nytt


Vi MGP-fans er veldig heldige da vi nemlig har flere dager i året vi kan kalle julaften, for dagen da årets MGP-låter lanseres er i høyeste grad like bra og spennende som den julaften som dukker opp 24.desember hvert år.

Ja, vi kan nesten sammenligne de 18 låtene vi skal presenteres i dag som 18 myke pakker under treet, myke pakker vet vi jo inneholder noe av tekstil og MGP-pakken vet vi inneholder en låt og en artist, men siden de er pakket inn ser vi ikke hva det er.

Pakker under treet kan man klemme på og få en hvis formening om hva innholdet er, MGP-pakkene kan vi bare spekulere om innholdet om og det faktum at artister forteller at de skal gi ut en ny låt på lanseringsdatoen kan være en pekepinn om pakken innhold.

Noen synes kanskje myke pakker er kjedelig, men det skal de ha, som oftest inneholder de noe nyttig som man trenger, MGP-pakker inneholder musikk og det trenger man også, så dermed er det også nyttig.

Det er jo først når man har åpnet pakken om man vet om man liker innholdet, hvis det er den buksen man har drømt om lenge blir man glad, når bestemor har strikket deg en genser og sitter og ser på når du pakker opp får man muligens late som om man blir glad når du egentlig synes at genseren er litt stygg.

Til forskjell fra vanlige myke pakker kjøpt på butikk som kan byttes hvis størrelsen er feil eller man ikke helt synes den falt i smak kan ikke MGP-pakker byttes, vi må ta til takke med de 18 gavene vi får i dag, så får nivået av begeistring bestemme hvor godt den enkelte gaven vi får i dag blir brukt og likt.

Jeg kan garantere at de aller fleste av dere vil bli vilt begeistret for noen av gavene og litt mer avmålt mot andre av dem og kanskje til og med finne ut at noen av gavene får være nesten ubrukt siden de ikke helt er det du vil ha.

Uansett, God MGP-jul, jeg får håpe at så mange som mulig av gavene vi får i dag faller i smak hos dere.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *