Har Jone en sjanse?


Starter denne uken med en kar som åpenbart satser på at festlig musikk skal ta seg finalen.

At det virker så vi allerede i delfinale 1 så man skal absolutt ikke se bort fra at Jone klarer de samme brasene førstkommende lørdag.

I låten «Ekko Inni Meg» slenges det inn noe som noe tror kanskje er jodling, men her i Norge kalles vel slikt kveding.

Kanskje ikke så rart at han bruker slike toner da jeg leser at hans faste samarbeidspartner heter Daskeladden intet mindre.

Kult høres det ut som uansett og dette gjør denne sangen ganske så allsang-vennlig.

At det er passe vanskelig å sitte stille til en slik låt gjør vel også sitt til at stemmene kan sitte løs hos den festglade delen av neste lørdags MGP-publikum.

At låten er av typen rølpemusikk vil nok skremme noen, men senk skuldrene, dette er i mine øyne og ører mer glad festlåt enn rølp.

Og er nå litt rølp så farlig da, uskyldig morro kaller jeg dette og teksten i denne låten er etter hva jeg hører ikke tvilsom på noen som helst måte.

Jone som egentlig heter Jonas Nes Steinset har masse konsert-erfaring så da satser jeg på at han ganske så greit fikser det å skulle synge på TV og jeg forventer jo naturligvis ikke noe annet enn en stor fest på scenen, så får vi se hvor mange som joiner Jone på den festen og tar festen videre til Trondheim.

Foto: NRK


Ett kommentar til “Har Jone en sjanse?”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *