Har Bjørn Olav Edvardsen en sjanse?


På min første gjennomlytting av alle låtene var det denne låten som endte på min førsteplass den dagen.

Bjørn Olav har drømt hele livet sitt om å delta i MGP og han måtte altså blir 40 år før den drømmen gikk i oppfyllelsen som artist.

Allerede i 2021 var han med som komponist og sist helg fikk han finaleplass som medkomponist på låten til Umami Tsunami.

Kanskje akkurat det gir han litt lavere skuldre når han skal fremføre «Turn Off My Heart» på lørdag.

Dette er en låt som faktisk gir meg lave skuldre, en nydelig nedtonet ballade med tonnevis av melankoli slengt inn i miksen, akkurat i min gate faktisk.

Teksten som forteller om at man skulle ønske man av og til kunne skru av slitsomme og forstyrrende tanker vil jeg tro treffer mange.

Noen vil trolig synes at denne låten er passe full av de fleste ballade-klisjeene, men sånne ting bryr jeg meg fint lite om når låten gir meg de frysningene en god låt skal gjøre.

Forholdsvis unge herr Edvardsen har allerede konkurranse-erfaring fra både Idol og The Voice så han burde vite hvordan han skal takle konkurranse-presset.

Og når man har fått lov til å synge duett med selveste Sissel Kyrkjebø forventer jeg bra vokal med den innlevelsen denne låten krever, det tror jeg at jeg får også.

Foto: NRK


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *