Hvem tar seg videre fra delfinale 2


Etter at jeg ganske så suksessfullt gjettet tre av tre riktige forrige helg er det med godt mot jeg presenterer gjetningen på hvem som tar seg videre fra kveldens delfinale.

Skal vel innrømme at denne helgen på papiret fremstår på papiret som litt mer vanskelig å gjette på.

Startrekkefølgen i kveld er:

1. Jone – Ekko inni meg
2. Sandra Lyng – Drøm d bort
3. Alejandro Fuentes – Fuego
4. Swing’it – Prohibition
5. Elsie Bay – Love You in a Dream
6. Ella – Waist
7. Bjørn Olav Edvardsen – Turn Off My Heart

Til forskjell fra første delfinale velger man denne gangen å la delfinalen avsluttes av en rolig låt, ikke at det gjør noe for meg, det er vel nemlig den låten jeg liker best denne kvelden, i hvert fall i plateversjonen.

Dette til tross, det er faktisk tre andre jeg tror tar seg til finale, men skal man tro bookmakerne er heller ikke de like sikre som forrige helg på hvem som tar seg videre.

Det mest sikre kortet i kveld vil jeg tro at Elsie Bay er, akkurat den typen ballade hun synger har tradisjonelt hatt ett godt grep på kvalifiserings-rattet og stor sett kjørt enkelt og greit til en finale.

Med seg i bilen til finalen tror jeg også Jone sitter og hans låt vil skape liv i bilturen til Trondheim, så får vi leve med at den innkjøpte «jodlingen» han har i låten også finnes på minst 5 andre låter så han vasser inn i en liten plagiat-myr hvis denne skulle vinne finalen i Trondheim. Men, den tid og sorg sier jeg på nåværende tidspunkt.

Siste plass i delfinale-2-bilen regner jeg med går til Sandra Lyng, hun stiller med kanskje den alle mest personlige låten i år og jeg tror at både det og det faktum at hun i kveld kanskje er den med høyest kjendisfaktor og det kan vel av og til spille til vedkommende sin fordel.

Men, det skal sies, ingen av de fire jeg nå ikke har nevnt er totalt sjanseløse, dog skal man tro de før nevnte bookmakerne så er det bare Ella som har odds som gjør henne aktuell til en eventuell finaleplass.

Men, folket stemmer etter sine egne kriterier og ikke etter hva noen som tjener penger på gambling måtte finne på å mene.

Innser vel likevel at jeg står i stor fare for at min favoritt i kveld som altså er Bjørn Olav Edvardsen ikke går til finalen, ser at han blant de som spiller på slikt bare har 9% sjanse for en plass i bilen til Trondheim, men mirakler har hendt før, så hvorfor ikke?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *