Hvem tar seg videre fra delfinale 3?


Forrige helg ble det «bare» 2 rette, Swing’it tok innerswingen på Sandra Lyng for å si det litt flåsete.

Dog, skal gutta i Swing’it ha heder for å ha tatt seg til en finale til tross for bare 20% sjanse for å gjøre akkurat det, det siste var dog bookmakernes sin mening da.

Og man kan angre på at man ikke spilte på dem, hos det ene selskapet hadde man fått hele 6 ganger så mye penger man spilte i retur, en gevinst det svinger av.

Hvem som får det til å svinge på stemme-knappene denne helgen får jeg vel si noen velvalgte ord om.

De før nevnte spillselskapene har Maria Celin som sin største favoritt og det ville forundre meg meget om ikke hun allerede nå må belage seg på en tur litt nordover i landet neste helg, alt annet blir ett skikkelig skrell.

Men, hvem får hun med seg i den fiktive bussturen der allerede 6 av plassene har navneskilt på seg?

Jeg har vel en følelse at Atle Pettersen nok må belage seg på å få tak i barnevakt da han nok også oppholder seg midt i landet neste helg.

Da er det en plass ledig og jeg er veldig usikker på hvem av de fem som er igjen i delfinale-3-bunken jeg skal satse på.

Basert på det som har skjedd i de tre tidligere delfinalene tror jeg det blir plass til en ballade og da føler jeg vel at Eline Thorp muligens vil ha det som skal til får å få seg en busstur til Trondheim.

Med disse tre navnene på min blokk har jeg når jeg skuler på oddsene til bookmakerne utelatt Akuvi som de mener har hele 75% sjanse for å ta seg til finale.

Jeg blir absolutt ikke sur om det skjer, digger låten hennes, men hittil i år har de låtene som har noe eksotisk over seg endt i MGP-grøfta og blitt nekter plass på MGP-bussen og jeg er vel litt redd for at det kan skje denne helgen også.

Når vi nevner eksotisk så havner vel Stig van Eijk også i den kategorien og det er vel også en mulighet for at to eksotiske låter, som forrige helg, stjeler stemmer fra hverandre og dermed ikke får nok poeng.

Det skal nevnes at Stig har samme prosentvise sjanse for finale som Swing’it hadde og vi så hvordan det gikk.

Egentlig er det vel Tiril av de av meg «utstøtte» jeg har tro på kan snyte en av de som har fått plass på min MGP-buss plassen, alt avhenger av om hun leverer, hun er tross alt debutant.

Men, mest glad for finaleplass blir jeg uansett hvis Skrellex skulle finne på å ta seg til finalen, daglig-versjonen av henne er nemlig medlem av MGP-klubben så da må jeg heie litt ekstra her.

Spennende blir dette uansett og når showet er over har vi startliste og den store diskusjonen over hvem som kan vinne kan begynne.

Og den diskusjonen blir interessant siden den nye faktoren at 50% av stemmene skal komme fra en internasjonal jury kommer i spill.

Hvilken av de ni låtene som ender opp i finalen har minst felles multiplum hos begge jury-gruppene og dermed er størst favoritt til å vinne?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *