Hvorfor miste Kate Gulbransen finaleplassen?


Så skal vi til min favoritt i den første delfinalen, jeg stemte jeg på Kate, men tilstrekkelig mange hadde ikke like god tro på denne låten så da endte MGP-ferden for denne låten, kanskje ikke rart med 24% sjanse til å kvalifisere seg.

Dette er en aldeles nydelig låt og er vel på en måte gammeldags, men den har også en touch av moderne ballader så den føles ikke så gammeldags da.

Ikke uventet leveres det ganske så feilfritt vokalt og jeg synes Kate har den rette innlevelsen i låten, så hva gikk da feil?

Har nok en følelse at litt for mange mente dette ble for kjedelig og intetsigende og det er jo ikke akkurat kriterier for en låt man ønsker å stemme på.

Og man skal ikke glemme at en dame med navn Ulrikke muligens hadde ett litt for godt tak på ballade-elskerne denne kvelden og med bare en stemme å avgi gir man ikke noen til den nest-beste.

Om det er noen trøst for Kate så er hun fortsatt min favoritt, men kanskje hun med fordel kunne stilt i ett kostyme som stod litt mer ut, hun forsvinner litt på scenen av og til.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *