Alt kler den smukke – 1999


I denne død-perioden frem til jeg skal gå gjennom alle årets ESC-bidrag må jeg jo finne på noe og da velger jeg denne gang å fokusere på kostymer.

Joda jeg vet at dette er en musikk-konkurranse, men for mange vil også kostymer være noe man husker veldig godt og jeg skal i denne serien ta frem noen eksempler som har utmerket seg på litt forskjellige vis kan man si.

For mange år siden satt jeg i en jury som skulle velge tidenes styggeste ESC-kostyme og da falt altså valget på det spanske bidraget fra 1999.

Spanske Lydia sang låten «No Quiero Escuchar» som betyr «Jeg Vil Ikke Lytte» og mange var enig om at den teksten muligens handlet om hva hun skulle ha på seg.

Hun hadde på seg en kjole designet av Agatha Ruiz de la Prada og en kjapp titt på hva hun ellers lager viser at hun er veldig glad i fargeglade kjoler.

Se bare her: , spreke kjoler dette.

Dessverre for Lydia hadde hun vel egentlig en såpass lite spennende låt at fokuset hos de som så på nok ble forledet til å se på kjolen i stedet.

Den var en regnbue-farget kjole og såpass ukledelig syntes mange at man fikk visjoner på antrekk litt vel ferie-glade damer bruker på stranden i syden.

Det er dårlig nytt når man ønsker poeng i ESC og hun kom på sisteplass med kun et lite poeng som hun fikk fra Kroatia, kanskje de var fargeblinde i den juryen?

Men, lukk øynene og bare hør på låten, den er i grunn ganske fin egentlig, men ikke ha dem lukket hele tiden, du må se på kjolen også.


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *