Alt kler den smukke – 1984


Når man ser tilbake til 80-tallet vil man vel motemessig huske høye skuldre og at det ikke var noen begrensninger på hvilke farger man brukte.

Jo mer fargerikt og i noen øyen grelt, jo bedre var det åpenbart og som vi så med Bobbysocks kanskje med en liten flørt til 50-tallet også.

En ypperlig kandidat sånn sett er dermed den britiske gruppen Belle & The Devotions.

Nå sier riktignok ryktene at de to jentene i The Devotions, Laura og Linda ikke sang, det gjorde nemlig koristene som stod skjult bak scenen slik ingen så dem, vel akkurat i åpningsbildet ser du den bak en søyle helt til venstre på bildet.

Med, andre ord hadde de som jobb å se pen ut sammen med Belle som egentlig het Kit Rolfe.

Madam Rolf hadde selv vært korist for der britiske bidraget selv og blitt bortgjemt nede i orkestergraven året før så dette var åpenbart noe hun mente burde være en del av gamet og tror dere ikke hun stod ganske bortgjemt i 1991 da hun gjorde sin andre korist-jobb for hjemlandet.

Kostymene som jeg egentlig skulle snakke om var i neon-farger og som det ikke var nok hadde de vært en tur innom frisøren og farget håret sitt også.

En fargerik affære som dere kan se og egentlig ett lite frempek på hva som skulle vinne året etterpå, var det glitter-jakker de burde hatt kanskje for å vinne selv?


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *