Går stemmen din til Kroatia?


For en som meg som veldig ofte liker det som skiller seg ut både musikalsk og på andre måter skulle man vel tro at karene fra Kroatia i gruppen LA 3 burde være tingen.

Outrert punk-musikk hører man veldig sjelden i vår elskede konkurranse og her er det glade gutter som kler seg i akkurat det de måtte føle for.

«Mamma ŠČ!» heter låten og for noen er dette muligens en type låt bare en mor vil kunne finne på å like hvis det var hennes egen sønn som fremførte det.

Dette er en låt som man enten elsker høyt eller hater like intens, man klarer neppe å være veldig likegyldig til dette, på nåværende tidspunkt har jeg ikke helt bestemt hvilken av leirene jeg vil delta på.

Men, det er noe fengende og forførende crazy med denne låten som gjør at jeg har en følelse at jeg nok blir å finne i elsker-leiren til slutt.

Så får vi se om tilstrekkelig mange deltar på samme leir en tirsdag i mai nå 10 låter skal stemmes frem til en finale, jeg tror og håper at galskapen seirer og at disse feirer en finaleplass sammen med Alessandra.

Foto/Video: EBU


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *