Går stemmen din til Irland?


Tidenes mest-vinnende ESC-land får muligens selskap i akkurat den klubben og det skyldes vel mest at våre irske venner sliter reelt med å få det til i vår kjære konkurranse.

Helt siden det ble fritt valg av språk å fremføre låten sin på i ESC har dette landet slitt og vi må tilbake til 2018 for å finne siste gang de kom seg til en finale.

Er så gruppen Wild Youth de rette til å rette opp den dårlige statistikken og er det låten «We Are One» som endelig skal gjøre susen?

Låten i seg selv synes jeg har mange gode takter og en fin rocke-rytme og burde ha en mulighet til å få meg seg publikum i tilstrekkelig grad til å ha en sjanse for å nå en finaleplass.

Da er det jo dumt for gutta i Wild Youth at de stiller i det som av de fleste ansees som den tøffeste semifinale og at nok låter som fortjente finaleplass vil misse det akkurat av den grunnen.

Så på nåværende tidspunkt tror jeg derfor at arbeidsuken den andre uke i mai blir heller kort for våre irske venner og at de får stå perrongen når Alessandra og ni andre reiser til finalen.

Foto/Video: EBU


Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *